Mobilhomes ME: verhuur van campers in Nazareth en omgeving

Wilt u graag op reis zonder zorgen? Waarom zou u dan eens niet kiezen voor de huur van een mobilhome? U trekt er dan op uit zonder u zorgen te maken over de keuze van uw hotel. Bovendien kunt u zo ook reizen in luxe en comfort. Vrijheid op wielen, dat bieden wij u.

Professionele begeleiding

Dat bewijzen wij met de verhuur van mobilhomes in Gavere en omgeving. Bij ME mobilhomes kunt u immers terecht voor robuuste en kwaliteitsvolle voertuigen met een topafwerking. Wij zorgen bovendien voor een professionele begeleiding, ook in het buitenland.

Wij zijn dan ook 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar. Ook kunt u bij ons langskomen voor allerlei accessoires (zoals stoelen en tafels), die wij te huur aanbieden. Per camper zijn er ook verschillende uitrustingsniveaus, zodat u de camper kiest naar uw wensen.

Ook voor de verhuur van trailers kunt u altijd bij ons langslopen. Geniet nu van onze supervoordelige acties op onze campers, van scherpe prijzen en van een onvergetelijke motorhomevakantie zonder zorgen. Zaakvoerder Michael en dochter Kimberly geven u het nodige advies.

Neem contact met ons op

Wilt u graag nog wat meer weten over de mobilhomes die wij verhuren? Bekijk dan de galerij van ons wagenpark. Wij verkopen ook tweedehands campers. Contacteer Mobilhomes ME in Gavere voor meer informatie.